Buurtteam Amsterdam

Vanaf 1 april 2021 zijn er in Amsterdam buurtteams. U kunt bij een buurtteam binnenlopen of een afspraak maken. U kunt ook bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen om een afspraak te maken. U kunt met het buurtteam afspreken op één van de buurtteam locaties, of bij u thuis, of op een andere plek.

In elk buurtteam zitten verschillende hulpverleners bij elkaar met specialistische kennis. Ook werken ervaringsdeskundigen in het buurtteam: mensen die zelf veel ervaring hebben op het gebied van zorg- en ondersteuning.

Buurtteammedewerkers ondersteunen u wanneer u dat nodig heeft. Bijvoorbeeld als u zo lang mogelijk zelfstandig wilt wonen. Of moeite hebt om rond te komen. Maar ook als u graag meer sociale contacten wilt. Het buurtteam kijkt wat er nodig is en wie u daarbij kan helpen zodat u weer verder kunt.

U kunt naar een buurtteam in uw buurt als u vragen hebt over bijvoorbeeld zorg, wonen, gezondheid, werk, geld, ontmoeten of veiligheid. De hulp van een buurtteam is gratis.

Wijk
Adres
Contactpersoon

Artikelen over Buurtteam Amsterdam

Er zijn op dit moment geen artikelen over deze deelnemer.